Våra lägenheter

Vi erbjuder lägenheter och företagslägenheter med centralt läge.

Med bra anslutning till kommunikationer så att ni enkelt kan ta er till och från lägenhet och jobb. Ibland händer det att ni arbetar lite längre bort, då har ni tillgång till parkeringsplats. Våra lägenheter ligger nära matbutiker och vårdcentralen. Våra gäster har tillgång till trädgård med grillmöjligheter.

Vi har hemtrevliga, moderna och komplett utrustade företagslägenheter. Vi vill underlätta vardagen för alla anställda och konsulter som arbetar i Halmstad. Vi vill att ni har det suverän bra hos oss och att vi kan bygga upp ett långsikt samarbete. I våra lägenheter hittar ni bäddade sängar/säng, rena handdukar, fungerade wifi och TV, modernt och komplett utrustat kök med porslin, micro, vattenkokare och kaffebryggare. I alla ny byggda lägenheter finns tvättmaskin med torkningsprogram. I de äldre lägenheterna har man tillgång till gemensam tvättstuga. I varje lägenhet finns städutrustning, men vi erbjuder städning under pågående vistelse mot en mindre kostnad.

Om ni har några frågor eller problem under vistelse ni är alltid välkomna att ringa oss.

Vi erbjuder också hyresbostäder, som kallade tillsvidarelägenheter. De lägenheterna är omöblerade och hyrs ut tillsvidare till privatpersoner. Ni är alltid välkomna att lämna intresseanmälan via hemsidan eller kolla upp flika LEDIGT JUST NU.

Väntar inte längre: ring, skriv meddelande, skickar intresseanmälan! Då hjälper vi er snabbt!

Varmt välkomna!