FAMILJEFÖRETAGET

Företagslägenheter i Halmstad

Företagslägenheter i Halmstad är en familj företag med flera fina lägenheter till uthyrning. Vi har lång erfarenhet av bostadsuthyrning. Vi fortsätter att expandera och specialiserar oss på uthyrning av våra egna lägenheter till företag samt privatpersoner. Det betyder att ni hos oss kan hitta tillsvidareboende, lång- och korttidsboende samt sommarboende. Vi erbjuder också rum eller små lägenheter till studenter under skolterminen. Hos oss kan ni känna er säkra och trygga. Ni kan alltid kontakta oss på email: info@rumihalmstad.com eller lämna intresseanmälan via vårt kontaktformulär.

Under senaste åren har vi expanderat mycket och därför kan vi erbjuda fina företagslägenheter på flera håll i Halmstad. På grund av att det finns större och större behov av fullutrustade lägenheter i västkusten, tar vi en del av ansvaret för att lösa boende till nya konsulter och anställda som har kommit in i stan. Om ni har hittat hit, betyder det att ni söker boende och då kan vi med glädje säga att ni har kommit rätt!

Vi vet att det kan vara stressigt, tröttsamt och kostsamt att resa mycket i tjänsten eller ha uppdrag i en annan stad under en viss tid. Därför erbjuder fina lägenheter som är hemtrevliga, prisvärda och moderna. Hos oss har ni full personlig service. Vi tar hand om det mesta, från att presentera möjliga boendealternativ, hitta rätt boende, bokningen, städningen och tipsar om vart ni ska gå och vad ska ni kan se i Halmstad och runt om. Vi vill att ni ska ha en trevlig upplevelse med oss med snabb och enkel service. 

Kom ihåg, hos oss är det:
  • Tryggt och säkert
  • Prisvärt och bekvämt
  • Hemtrevligt med full personlig service.

Intresseanmälan